Rijbewijskeuringen

MIDDELHARNIS - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor 10 februari en 10 maart terecht op het spreekuur in het Wijkcentrum Middelharnis, Doetinchemsestraat 27 Schikt de datum u niet dan zijn er andere mogelijkheden in de regio.
Voor senioren kost de keuring € 38,00 en voor chauffeurs tot 75 jaar met rijbewijs C/D/E is het € 57,00.
Voor informatie en een afspraak belt u tijdens kantooruren naar het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg Rijbewijskeuringen: 088 23 23 300. Zelf een datum plannen kan via www.regelzorg.nl.


Koffieochtend 't Reginahof

DIRKSLAND - Dinsdag 7 februari staat de deur weer open bij 't Reginahof. U kunt hier in een ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie, andere mensen ontmoeten. Of eventueel een spel spelen. Ook is het mogelijk om, in overleg, iets creatiefs te doen. U kunt vrijblijvend binnen lopen. Voor de koffie vragen wij een kleine vergoeding. U bent welkom van 10.00 uur tot 12.00 uur aan de Reginahof 1.


ENO 52

MELISSANT – Maandag 30 januari werden de volgende wedstrijden gespeeld bij Damclub ENEO 52. Hieronder volgen de uitslagen.

H. Visbeen-C. Visbeen1-1
J. Looij-B v.d. Spaan1-1
P. Kom-L. Breen0-3


Repair Café

MIDDELHARNIS - Zaterdag 4 februari van 10.00 tot 12.30 uur is er weer Repair Café in Kringloopwinkel Goed-voor-Goed, Simon Stevinweg 49, Helpt u ook mee uw spullen een tweede leven te geven? Meer info: www.repaircafemiddelharnis.nl.


Open ochtend voor vrouwen

OOLTGENSPLAAT - Woensdag 8 februari is er een open ochtend voor vrouwen. Willy Wouters (eigenaresse van een boekenwinkel en columniste in Zij en Zeeuws) zal deze ochtend komen spreken wat het met ons en onze kinderen doet als we stoppen met lezen. Het thema van deze ochtend is: "waarom zal ik nog lezen?" De ochtend begint om 9.30 uur (inloop vanaf 9.15 uur) in Elthato – Zuid Achterweg in Ooltgensplaat.