Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Directeur Bedrijven Rabobank Het Haringvliet neemt afscheid

GOEREE-OVERFLAKKEE - Willem Punt, directeur Bedrijven van Rabobank Het Haringvliet verlaat op 1 maart a.s. de Rabobankorganisatie. Hij deelde dit eind januari mede aan de leden van de ledenraad. Willem Punt werkte ruim 18 jaar in verschillende functies bij verschillende lokale Rabobanken.

"Rabobank is trots op haar nieuwe strategie die is gebaseerd op twee pijlers: Bankieren voor Nederland en Banking for Food. Beide pijlers worden concreet gemaakt in de Hoeksche Waard en op Goeree-Overflakkee.

Een organisatie in beweging betekent ook dat er voor medewerkers veel verandert. Doordat klanten van de Rabobank het regelen van bankzaken steeds meer online doen, verdwijnen er functies en worden afdelingen gereorganiseerd. De Rabobank stimuleert haar medewerkers om actief na te denken over een vervolgstap in hun werkende leven. Dit geldt ook voor directieleden. Dit heeft ertoe geleid dat Willem Punt heeft aangegeven de Rabobank te zullen verlaten. Hij wil al zijn energie steken in het vormgeven van zijn toekomstplannen. Als Rabobank willen wij hem hiervoor de ruimte geven. Met een veeleisende functie als directeur is het lastig om hiervoor voldoende tijd vrij te maken. Willem Punt kijkt met plezier terug op zijn tijd bij de Rabobank", aldus de bank in een persbericht.

Op zoek naar een opvolger

Er wordt op dit moment gezocht naar een opvolger voor Willem Punt. Totdat er een nieuwe directeur is gevonden kunt u voor directieaangelegenheden terecht bij Richard van Maurik, directeur Particulieren en Private Banking of Renata Brabander, directievoorzitter.