Samenkomst

MIDDELHARNIS - In het Wijkcentrum wordt iedere maand een bijeenkomst gehouden waar mensen met een Reformatorische en Evangelische achtergrond elkaar kunnen ontmoeten. De organisatie legt uit: "Het is ons verlangen dat de Naam van onze Heiland, de Heere Jezus Christus, in onze regio verheerlijkt zal worden. Graag nodigen wij u uit voor de eerste Samenkomst rondom het Woord van God." Belangstellenden zijn welkom op zondag 29 januari 2017 om 15.30 uur in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. De volgende samenkomsten zijn op 26 februari, 26 maart, 23 april, 21 mei en 25 juni, alle bijeenkomsten starten om 15.30 uur. Bel voor meer informatie naar: 0187-785034.


Verkoop vanuit container

STELLENDAM - Zaterdag 21 januari is er weer verkoop van allerlei spullen vanuit een container in de tuin van de Gereformeerde Kerk. De verkoop is van 10.00 tot 12.00 uur.


Uurtje zingen

OUDDORP - Morgen, zaterdag 21 januari is er van 19.30-20.30 een uurtje samen zingen in de Doopsgezinde Kerk. Er worden Psalmen en liederen van Johannes de Heer gezongen onder leiding van Wijnand Tanis.


Mantelzorgcafé

MIDDELHARNIS - Donderdag 26 januari is er een mantelzorgcafé in het Diekhuus, de middag is van 13.30 tot ongeveer 15.30 uur. De bijeenkomst van Stichting ZIJN is bedoeld voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen. Tijdens het mantelzorgcafé geven Willy Koppenol en Krientje Goemaat een presentatie geven over hun praktijk voor pastorale coaching en counseling te Goedereede. Zij kijken samen met de hulpvrager naar bepaalde patronen die in het leven zijn ontstaan. En zoeken we naar een manier om blokkades te overwinnen, te verminderen of te leren hanteren. De bijeenkomst is gratis, wel graag vooraf aanmelden via tel. 0187-641344 of e-mail: m.walter@zijngo.nl.


Aangepaste kerkdienst

SOMMELSDIJK - Op zondag 29 januari is er een aangepaste kerkdienst voor mensen met een beperking. Deze dienst zal plaatsvinden in de Herst. Herv. Kerk te Sommelsdijk, de voorganger is ds. C. Gielen. De aanvang is om 14.45 uur. Iedereen is welkom, de organisatie hoopt dat veel mensen de dienst bijwonen.