Themadag Hervormde Vrouwenbond

GOEREE-OVERFLAKKEE - Dinsdag 26 januari organiseert de Hervormde Vrouwenbond Goeree-Overflakkee een themadag in het Prieel van De Staver in Sommelsdijk. Het thema van de bijeenkomst is: "Op wacht! Waar staan we voor."

De sprekers zijn: ds. J.P. Nap te Lunteren en drs. Els van Dijk van de Evangelische Hogeschool Ede. Zij zullen spreken over hoe christenvrouwen zich kunnen presenteren in onze samenleving. "Dat levert hier en daar spanningsvelden op, of merken we daar niets van en vervaagt onze christelijke identiteit? Voor een burger van Gods koninkrijk is het belangrijk te weten waar we staan als christenvrouw in deze maatschappij."

Alle vrouwen zijn van harte welkom, ook zij die geen lid zijn van één van de vrouwenverenigingen op ons eiland. De dag begint om 10.15 uur, vanaf 9.30 uur is de zaal open. De dag duurt tot 14.30 uur. Bezoekers moeten wel zelf een lunchpakket meenemen. Tijdens de lunchpauze wordt er voor koffie/thee gezorgd. Voor 20 januari kan er worden aangemeld via: www.hervormdevrouwenbond.nl/bijeenkomsten.