Politie zoekt eigenaresse hond

NIEUWE-TONGE – Dinsdagochtend werd om ongeveer 11.15 uur op de N215 een hond aangereden door een bestelbus.

De hond heeft de aanrijding niet overleefd. Het bleek hierbij om een herder te gaan. De hond was volgens een getuige weggelopen bij zijn eigenaresse, welke kort hierop bij haar overleden hond kwam. De vermoedelijke eigenaresse heeft de hond hierop ingeladen en is weggegaan. De politie zou graag in contact willen komen met de eigenaresse van de hond.


Rommelmarkt gaat niet door

OUDDORP – De rommelmarkt van de familie Van der Linde, die voor morgen, zaterdag 7 januari, stond gepland gaat niet door. Dit in verband met een sterfgeval.


Stadse Oranjevereniging naar 't Trefpunt

STAD AAN 'T HARINGVLIET - Per 1 januari 2017 zal de Oranjevereniging "koningin Beatrix" te Stad aan 't Haringvliet haar activiteiten onder de paraplu van 't Trefpunt gaan organiseren.

Stichting 't Trefpunt, met haar dorpshuis aan de Oranjelaan 14, heeft goede voorzieningen en een enthousiaste activiteitengroep waar de Oranjevereniging bij aansluit. "Samenwerken en elkaar versterken" is het uitgangspunt. De Oranjevereniging "koningin Beatrix" zal per 1 januari 2017, verder gaan als het "Stads Oranje comité" en vergadert een aantal keer per jaar samen met de activiteitencommissie. Aankondigingen van activiteiten en informatie over het "Stads Oranje Comité", kunt u per 1 januari 2017 vinden op www.stadaantharingvliet.nl. Met de formele overdracht en introductie van het "Stads Oranje comité" Hoopt men in 2017 weer een aantal mooie Oranje-activiteiten te organiseren.