Kernactiviteiten

OUDDORP

Datumwijziging flessenactie

Eerder is bekendgemaakt dat de gezamenlijke verenigingen van de Hersteld Hervormde Gemeente van Ouddorp een lege flessenactie zouden houden op woensdag 27 december. Wegens omstandigheden zijn de organisatoren genoodzaakt de flessenactie op te schuiven naar donderdag 28 december. Men komt dus een dag later dan vermeld tussen 9.00 en ongeveer 12.00 uur langs de deur. "Mogen we ook een dag later nog op uw steun en bijdrage rekenen?" aldus de organisatie.

OUDE-TONGE

Gebedssamenkomst

Op woensdag 3 januari is er weer de maandelijkse gebedssamenkomst in Oude-Tonge. Iedereen is om 20.30 uur van harte welkom in Aktivia aan de Kerkring in Oude-Tonge. "U bent van harte uitgenodigd om samen met andere christenen God te danken en te bidden voor ons dorp".

SOMMELSDIJK

Bingo Ouderenvereniging

Woensdag 3 januari is er een bingo van de Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee om 13.30 uur in het wijkgebouw van De Zwaluw, Sperwer 55. De zaal is open om 13.00 uur. De koffie/thee is gratis bij binnenkomst. Er worden negen rondes gespeeld voor € 3,50. Daarnaast nog negen gratis prijsjes en in de pauze de verkoop van twee extra rondes voor € 1,- per ronde. Daarna is er nog een verloting. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Bingo

Zaterdag 6 januari is er een bingo van de Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee om 19.30 uur in het wijkgebouw De Zwaluw, Sperwer 55. De zaal is open om 19.00 uur. De koffie/thee is gratis bij binnenkomst. Er worden elf rondes gespeeld voor € 6,50. Daarnaast nog negen gratis prijsjes. In de pauze is er verkoop van twee extra rondes voor € 1,-. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.