Afbeelding
Foto:

'Samen muziek maken is leuk'

MIDDELHARNIS – 'Samen muziek maken is leuk' en daarom kan men bij het Muziekgebouw G-O gebruikmaken van de mogelijkheid om in groepsverband een instrument te leren bespelen.

"Samen leer je sneller, van je docent, maar ook van elkaar. Omdat de groepjes waarin je speelt klein zijn, krijg je alle aandacht en kun je in een fijn tempo groeien op je instrument. Je maakt elkaar enthousiast en oefent gelijk met samenspelen", aldus de mensen van de organisatie.
De leerlingen worden verdeeld naar instrumentengroep, zoals houten blaasinstrumenten, koperen blaasinstrumenten, slagwerklessen, enz. Het minimale aantal deelnemers per groep is 4 leerlingen. Voor deze groepslessen is het niet nodig dat leerlingen zich als groep aanmelden. Iedereen kan zich individueel inschrijven. Bij voldoende aanmeldingen voor een bepaalde instrumentengroep zullen de lessen van start gaan. Op de website van het Muziekgebouw G-O: www.muziekgebouwgo.nl staan de tarieven en het inschrijfformulier voor deze lessen. Ook degene die individuele lessen wil gaan volgen, kan zich via deze site aanmelden.