Afbeelding
Foto:

Mooie deal voor KiKa

GOEREE-OVERFLAKKEE - Kees Witte werd benaderd door Frank Klein van Klein Recycling uit Zwartewaal. Deze had goed nieuws voor KiKa. Ondanks dat de markt van plastic doppen in elkaar is gezakt, heeft Klein Recycling besloten om KiKa 250 euro recycling per ton te geven, inclusief sponsoring.

"We zien hoe jij je met je team inzet voor KiKa. En wij vinden KiKa een prachtig doel. Want als ouder wil je toch niet dat je kinderen daar mee te maken krijgen! Vandaar onze beslissing om jullie een mooi bedrag te geven voor de doppen."
Kees Witte is meteen aan het rekenen geslagen: "Uitgerekend komt dat op 25 eurocent per kilo en we hadden 5910 kilo totaal aan plastic doppen in de container. Dit komt neer op een bedrag van 1477,50 euro voor KiKa!" Kees vindt het echt geweldig. "Ik wil dan ook Frank Klein van Klein Recycling super bedanken. Ook alle mensen die de doppen bij ons hebben ingeleverd: bedankt! En mijn team super bedankt namens KiKa en die kids waar we het voor doen."
De winnaar van de KiKa-beer is geworden Irene Drent, zij zat er met 232 kilo het dichtste bij. Irene, van harte gefeliciteerd met je KiKa-beer!