Actie Babyvoeding

OUDDORP - Stichting Van der Linde Rommelmarkten hoopt in de maand december een paar keer rommelmarkt te houden, waarvan de helft van de opbrengst bestemd zal zijn voor blikken babyvoeding.

U kunt meehelpen door een bedrag te storten naar: Stichting v/d Linde Rommelmarkten, Banknr: NL 09 Rabo 0109161947, met vermelding Actie babyvoeding of in een enveloppe brengen aan de Marijkeweg 1, of een bezoek brengen bij de rommelmarkten op 2, 9, 16 en 20 december aan de Zuidweg 3 te Ouddorp, waar ook de foto en kerstkaarten voor u klaar liggen. De rommelmarkt is van 9.00-12.00 uur.

Ds. Blanker, die in Noord-Syrië onder vluchtelingen werkt, stuurde het volgende bericht: "Eén van de aandachtspunten waar altijd bijzondere zorg aan wordt besteed, is de zorg voor jonge kinderen en hun moeders. De leefomstandigheden zijn uiterst kwetsbaar en vaak is door de omstandigheden van de oorlog zelf voeden onmogelijk (geworden). Ten gevolge van de oorlogshandelingen, het verlies van huis en haard, het verlies van bestaansmiddelen, is het vaak niet mogelijk zelf in deze basisbehoefte te voorzien. Deze babyvoeding wordt door Stichting Bright Spot of Hope in het gebied aangekocht via betrouwbare kanalen (daardoor worden ook transportkosten bespaard). Deze babyvoeding wordt door Stichting Bright Spot of Hope gedistribueerd in het kamp van Kobanî aan alle moeders met kinderen tot 1 jaar. Daarnaast vindt ook heel specifiek distributie plaats van babyvoeding aan andere gezinnen met baby's, die buiten het kamp verblijf houden.
Een blik babyvoeding kost omgerekend ongeveer € 5,-."