Afbeelding
Foto:

Holland Fisheries Event op Urk

REGIO - Holland Fisheries Event: de Nederlandse visserijbeurs met internationale allure. De 8e editie van de visserij- en maritieme beurs van Nederland vindt plaats op 5 en 6 oktober 2018 op Urk. Dé Nederlandse visserijbeurs met een internationaal karakter voor zowel gerenommeerde bedrijven als starters.

Voor de 4e keer wordt De Koningshof Party & Events in Urk omgebouwd tot beursvloer met 7 zalen en ruimte voor meer dan 100 exposanten uit de visserij- en maritieme sector. Dat is aanzienlijk groter dan de vorige 8 edities. Holland Fisheries Events groeit. En dat is nodig om aan de groeiende vraag van bedrijven – uit voornamelijk het buitenland – om zich te presenteren te kunnen voldoen. De beurs biedt binnen- en buitenlandse exposanten de mogelijkheid hun nieuwste producten en noviteiten te tonen aan een breed zakelijk publiek.

Beursvloer verhuur

De beursvloer is voor meer dan 80% al verhuurd aan geïnteresseerde bedrijven uit heel Nederland en ook uit landen zoals Denemarken, België en Spanje. "De interesse van de binnen- en buitenlandse bedrijven is groot. Na de editie in 2016 werd door de meeste aanwezige standhouders direct een reservering gedaan voor de komende editie in 2018. De beurs staat bekend als een echte vakbeurs waar je zaken kunt doen. In 2016 werden er tientallen orders op de vloer gesloten. Op de Nederlandse visserijbeurs moet je gewoon staan. Niet alleen voor relatieonderhoud, maar ook voor het binnenhalen van orders", vertelt een trotse Klaas-Jelle Koffeman, voorzitter van Stichting Visserijdagen Urk, die initiator is van Holland Fisheries Event.

Nieuw

Holland Fisheries Event staat bekend als beurs waar de grote en gerenommeerde bedrijven uit de sector aanwezig zijn. Maar de beursorganisatie wil ook het MKB en starters op de beursvloer trekken om zich te presenteren. Voorgaande editie is met succes het verhuren van statafels speciaal voor verenigingen en stichtingen ingevoerd. Dit jaar wil de beursorganisatie mogelijkheden bieden voor ook starters in het speciaal daarvoor ingerichte Startup paviljoen. Met mooie stands met zij- en achterwanden en verlichting en voorzien van alle gemakken zoals catering en wifi, maar dan voor een aantrekkelijke 'startersprijs'. Bedrijven die voor 31 december 2017 een stand reserveren ontvangen 10% korting op de standprijs. Kijk op www.holland-fisheries.nl of mail naar info@holland-fisheries.nl.