Koffie-/theemiddag tijdens het mantelzorgcafé

MIDDELHARNIS - Hoe begint een goed gesprek vaak? Juist, onder het genot van een kop thee of koffie (met lekkere hapjes). Het zijn vaak dé uitgelezen momenten voor bijzondere, mooie of moeilijke gesprekken. Iedereen kent wel de vragen op de theelabels. Deze vragen helpen bij het voeren van relevante, verrassende gesprekken.

Stichting ZIJN nodigt mensen uit voor het mantelzorgcafé van donderdag 30 november a.s. in het Diekhuus te Middelharnis, om met elkaar in gesprek te gaan over enkele vragen van de theelabeltjes. Het zou leuk zijn als u uw eigen theelabeltjes met interessante vragen meeneemt of als u eigen vragen bedenkt. Deze middag is in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de e-mail: m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-641344.
In 2018 is het mantelzorgcafé weer gepland op donderdagmiddag, nl. 25 januari, 22 februari, 29 maart, 26 april, 31 mei, 27 september, 25 oktober en 29 november.
Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee.