Businessclub Grevelingen brengt ondernemers van Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland bij elkaar.
Businessclub Grevelingen brengt ondernemers van Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland bij elkaar. Foto:

Ondernemers welkom bij netwerkevent Businessclub Grevelingen

Op 23 november 2017 organiseert Businessclub Grevelingen een netwerkevent voor ondernemend Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland.

Businessclub Grevelingen is een businessclub met zo'n 30 leden, die iedere twee weken bij elkaar komt om tijdens een ontbijt te netwerken en zaken te doen. Het is een businessclub die gericht is op resultaat: het doen van aanbevelingen en doorverwijzingen staat centraal. Bij Businessclub Grevelingen geldt branche-exclusiviteit, er kan maar één lid vanuit een bepaalde branche deelnemen. Voorzitter Martijn Hop zegt hier het volgende over: "Bij de Businessclub Grevelingen heb je de andere leden als jouw ambassadeur, waardoor jouw netwerk en mogelijkheden om met potentiële cliënten in contact te komen aanzienlijk worden vergroot".

Het netwerkevent van Businessclub Grevelingen vindt plaats bij Grand Hotel Ter Duin, Hogeweg 55 in Burgh-Haamstede van 16.00-19.00 uur. Tijdens het event kunnen ondernemers uit de regio op een informele manier kennismaken met de club en haar leden en netwerken met nieuwe en bestaande relaties. Aanmelden voor dit event kan tot 16 november via de website http://www.businessclubgrevelingen.nl.