Afbeelding
Foto:

Bart Klijn herfstkampioen motorcross in België

OUDDORP - Aan het eind van een mooi crossseizoen heeft Bart Klijn uit Ouddorp meegedaan met het herfstkampioenschap MCLB in Belgiƫ. In de maand oktober werd er vier weekenden achtereen op zandcircuits gestreden om de eerste plaats.

De eerste wedstrijd begon hij goed door in de eerste manche op een derde plaats te finishen en in de tweede manche als winnaar over de eindstreep te komen. De tweede wedstrijd lukte het Bart om beide manches te winnen. Het waren spannende races, met de achtervolgers aan zijn achterwiel. Opnieuw wist Bart in de derde wedstrijd als snelste rijder over de finish te komen, waardoor hij als favoriet aan de finalewedstrijd begon. Hij maakte zijn favoriete rol waar door beide manches van start tot finish aan de leiding te rijden.

Aan het eind van dit herfstkampioenschap was hij dan ook de terechte winnaar. Met een mooie plaquette als prijs begon hij na deze huldiging aan een rustperiode. Over een aantal weken zullen de trainingen weer beginnen voor het nieuwe seizoen.
Bij deze wil hij alle sponsoren bedanken voor de bijdrage in 2017. Met name Buitenhuis Racing (Amersfoort) voor het onderhoud van de motor, en hotel Akershoek; Koot en Duyn Transport; Hoeds Siropen Topping; Meuleman Autoschade; Albert Heijn Ouddorp; Het Wapen van Stellendam; Autobedrijf J.K. Verduijn & zn; Club van 50.