Afbeelding
Foto:

Nieuwe medewerker bij Beter Horen

MIDDELHARNIS - De winkel van Beter Horen in Middelharnis bestaat vier jaar, er werken drie mensen. Audicien Manuel de Wijs, senior audicien Nelleke Groeneveld en audicien in opleiding Tinasih Keeven vormen samen het team in de winkel. In dit artikel stellen ze zichzelf voor.

Manuel de Wijs is heeft eerst analytische chemie gestudeerd, maar na die opleiding is hij al gauw als beroepsmusicus aan het werk gegaan. Hij heeft een aantal jaren in een orkest van defensie gespeeld en hij heeft op meerdere plekken op de wereldbol gespeeld. Muziek is nog steeds zijn passie en dat combineert uitstekend met het vak audicien. Manuel dirigeert nu een paar orkesten en speelt zelf trombone. Manuel dirigeert niet alleen orkesten, maar als mentor, ook de nieuwkomers in de regio bij Beter Horen. Hij is technisch zeer sterk onderlegd en hij combineert dit met een hartelijke Brabantse tongval.

Tinasih Keeven is nieuw in het team, ze heeft vele plekken van de wereld gezien in haar voormalige werkverleden als stuurvrouw op de zeevaart en op luxe jachten. Service is haar tweede natuur en haar vak bracht haar al veel technische kennis die nu van pas komt in haar rol als audicien in opleiding. Tinasih is vooral veel ingezet in het verleden bij renovaties van schepen op werven en daarom is zij zeer bekend met de problematiek die gehoorschade oplevert.

Nelleke Groeneveld, de senior audicien, viert feest dit jaar. 1 Oktober dit jaar zit zij precies 20 jaar in het vak. Nelleke heeft een bijzonder veelzijdig verleden. Zo heeft zij, voordat ze audicien was, op haar 19e al een succesvolle bloemenzaak gehad in Spijkenisse. Toen daar de plannen voor een nieuw winkelcentrum kwamen, heeft zij haar zaak verkocht en zij is niet veel later de opleiding tandarts- assistente gaan volgen. Ze heeft dit vak ook uitgeoefend, maar al gauw koos ze voor het mooie vak audicien. In de loop der jaren heeft Nelleke zich ontwikkeld als een zeer ervaren Audicien met een aantal belangrijke specialisaties. Vanuit haar ondernemersverleden is zij een klantvriendelijke, geduldige en begripvolle persoonlijkheid.