Watertoren Dirksland
Watertoren Dirksland Foto:

Nieuwe Goeree-Overflakkee kalender

GOEREE-OVERFLAKKEE - Deze week is de verkoop van de nieuwe Goeree-Overflakkee kalender weer van start gaan. De kalender is geïllustreerd met dorpsgezichten en landschapsfoto's van ons eiland. De foto's zijn gemaakt door de bekende fotografen Bram van Broekhoven uit Dirksland en Jaap Peeman uit Sommelsdijk.

Het unieke van de kalender is, dat naast de recent gemaakte foto's oude foto's zijn afgebeeld, die de nieuwe foto's in een historisch perspectief plaatsen. Naast de beide foto's is op ieder blad ruimte beschikbaar voor het maken van afspraken en aantekeningen. Uiteraard zijn ook alle feestdagen op de kalender vermeld.
Opnieuw is een ouderwetse rijksdaalder van iedere verkochte kalender bestemd voor hospice 'Calando' te Dirksland. Calando is voor haar voortbestaan nog deels afhankelijk van subsidies, giften en legaten. U koopt dus niet alleen een kalender voor uzelf, maar u draagt tevens een steentje bij aan Calando!
De kalender wordt in Melissant, Dirksland en een deel van Middelharnis en Sommelsdijk huis aan huis te koop aangeboden. Tevens is de kalender o.a. te vinden bij boekhandel Van der Boom, Bruna (Ouddorp, Middelharnis, Oude-Tonge) en boekhandel Akershoek.
Mocht u de kalender telefonisch willen bestellen, dan kan dat natuurlijk ook: tel. (0187) 483071 of (0187) 483465. De prijs van de kalender bedraagt 7,50 euro en dat is echt niet veel voor zo'n exclusieve kalender en goed doel!