Afbeelding
Foto:

Automotions pakt zaterdag uit met Wintertestdag

Advertorial

Automotions, officieel merkdealer van Opel, Peugeot en Volvo op Goeree-Overflakkee, organiseert op zaterdag 4 november aanstaande, de eerste editie van de automotions Wintertestdag. Aan de Langeweg 113 in Middelharnis/Sommelsdijk zijn eigenaren van bovenstaande merken van harte welkom om hun auto gratis te laten checken op tal van punten die tijdens de winterse periode op de proef worden gesteld.

'Onze autotechnici controleren op onder andere remmen, schokdempers, conditie van de banden, accu en verlichting', vertelt vestigingsmanager Twan van der Made. 'Na de check ontvangt de eigenaar een uitgebreid rapport van de gecontroleerde onderdelen. Bovendien vullen we deze dag waar nodig de ruitensproeiervloeistof en olie gratis bij. Kortom; een uitgebreide inspectie om zorgeloos de winterse periode in te gaan'.

Elk merk heeft daarnaast eigen acties. Bij Opel kunt u na de check garantie op de gecontroleerde onderdelen verzekeren door het Opel Winterplancertificaat (geldig tot 1 april 2018) voor € 25,- aan te schaffen. Bij Peugeot ontvangt u de MyPeugeot Card ter waarde van € 49,- geheel gratis indien uw auto goedgekeurd wordt op alle 29 punten. Tijdens de Automotions Wintertestdag zijn er diverse aanbiedingen, zoals korting op de aanschaf van een complete set winterwielen.

Primeurs

Naast de gratis controle van uw voertuig is de Wintertestdag bij uitstek geschikt om een testrit te maken in één van onze nieuwste modellen. Van der Made: 'We presenteren graag onze nieuwste modellen, zoals de Opel Grandland X, Peugeot 5008 en Volvo XC90, en pakken uit met een selectie aan kwaliteitsoccasions'.

Komt u ook?

Tijdens de dag geniet u van een heerlijke winterse versnapering van Flakkeese bodem. Tevens ontvangt iedere bezoeker een gratis weekendeditie van De Telegraaf, zolang de voorraad strekt.

De automotions Wintertestdag aan de Langeweg 113 in Middelharnis/Sommelsdijk op zaterdag 4 november 2017 is van 8:00 uur tot 16.00 uur.