Kerstbomen spaaractie bij 'De Ronde Boom'

MIDDELHARNIS - 'Sparen voor een gratis kerstboom' kan van oudsher bij Shell-tankstation 'De Ronde Boom' aan de Langeweg te Sommelsdijk. Dit jaar is het de 26ste keer dat de actie wordt georganiseerd. "Een absolute traditie, die wij graag voortzetten", vertellen exploitanten Marjolein en Herman de Blok. Menig Flakkeeënaar heeft straks weer een kerstboom van tankstation 'De Ronde Boom' in de huiskamer staan. "Wij bieden onze klanten graag dat ene extraatje".

Het kan u niet ontgaan zijn. Het afgelopen jaar stond bij 'De Ronde Boom' in het teken van verandering en innovatie. Zo is de huisstijl van het tankstation aangepast, is de vernieuwde en volautomatische Carwash succesvol in gebruik genomen en is er een nieuwe luchtpomp op het terrein geplaatst. 'De Ronde Boom' is volop in beweging. Ook voor het nieuwe kalenderjaar staan er weer veel nieuwe ontwikkelingen op stapel. Met stip op nummer één in onze agenda voor 2018: de bouw van een compleet nieuwe (tank)shop! Wij streven ernaar onze klanten de ultieme service te bieden door onze diensten en faciliteiten nog verder uit te breiden middels een breed productassortiment, goede wifi-verbinding, schone toiletten, veilige parkeerplaatsen en een heerlijke kop koffie of thee voor onderweg/to-go. Met de uitbreiding van het aantal vierkante meters gaat onder meer gepaard verdere uitbreiding van ons voedsel- en drankenaanbod. Wij zetten in op een ruime keuze aan lekkere en gezonde producten voor onderweg. "Van een snel ontbijtje of hartige snack tot avondmaaltijd to-go, precies wat je nodig hebt om alles uit je dag te halen!" vertelt Marjolein.
Daarnaast faciliteert tankstation 'De Ronde Boom' straks ook de mogelijkheid aan automobilisten om hun wasgoed te komen wassen. Men kan dan niet alleen bij ons terecht voor het tanken van brandstof, het wassen of stofzuigen van hun voertuig, de aankoop van een bloemstukje, boeket, tijdschrift, tabak of andere kleine producten, maar ook voor het wassen van textiel. Op het terrein komen grote wastrommels waar wel 18 kilo wasgoed in kan. Wij verwachten dat veel mensen gebruik zullen maken van de wasmachines om dekbedden, vloerkleden, paardendekens of hondenkleden te wassen. Er komt ook een grote droger en je bent in zo'n 30 minuutjes klaar. Als eerste tankstation van het eiland bieden wij deze extra service. Niet voor niets staat 'De Ronde Boom' voor 'méér dan tanken'!" aldus een enthousiaste Marjolein.
De vertrouwde kerstbomenactie is al jaren uiterst succesvol en dit zetten wij ongewijzigd en met veel enthousiasme voort. Bij elke 15 liter brandstof ontvangt u een stempel op de gratis (huis-aan-huis) verspreide spaarkaart. Bij vijftien stempels, dus een volle kaart, wordt een tegoedbon uitgegeven, welke recht geeft op het afhalen van de gratis gespaarde kerstboom. Heeft u geen spaarkaart ontvangen? Dan kunt u deze gratis afhalen bij één van onze pompbedienden in de (tank)shop. Dit jaar worden de kerstbomen uitgereikt op vrijdag 8 december 2017 van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdagmorgen 9 december 2017 van 10.00 tot 12.00 uur.
De voorbereidingen van de nieuwbouw verlopen voorspoedig. Naar verwachting zal in april 2018 de bouw aanvangen.