Afbeelding
Foto:

Vernieuwde Woon & Lifestyle Beurs op Goeree-Overflakkee

MIDDELHARNIS - Al sinds jaar en dag staat de maand oktober in het teken van wonen. Na het succes van vorige jaren organiseert Tieleman Keukens alweer voor de 9e keer de Tieleman Woonbeurs op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober.

Dit betekent meer dan 30 stands, vele culinaire hoogstandjes, kookdemonstraties, wijnproeverijen, wonen & lifestyle, leuke acties en een bioscoop, speelruimtes plus Playstations voor de kids. Nieuw op deze beurs zijn de Rituals shop, kleding shop, Siemens demo, Country at Home (Met Zusss & HK Living), Mercedes, AxxI Scooter en de Bakbar. Op beide dagen zullen er proeverijen zijn van Siemens, de Bakbar, Bora, Digusti en TeaTag. Het wordt dus weer veel proeven, genieten en beleven, er is voor ieder wat wils. De wijnproeverijen worden op beide dagen verzorgd door wijnenwereld.nl.

Er is dit jaar bewust gekozen voor een nieuwe insteek. Meer verscheidenheid aan producten, zoals kleding (Crystal Sands), sieraden (Keuvelaar), Rituals (Hisschemöller), make-up (Vive), Zusss + HK Living (Country at Home).

Woon- Lifestyle- en Keukentrends

Laat u inspireren op het gebied van vloeren, hypotheken, verzekeringen, interieurideeën, behang, gordijnen, meubelen, (nieuwbouw)huizen en uiteraard keukens. Heeft u de OpenHuizenDag gemist? Geen probleem! Op de woonbeurs wordt het totale woningaanbod van Goeree-Overflakkee e.o. getoond via o.a. Estate Invest, Het Huis van Jansen en huizenopflakkee.nl. U kunt tevens genieten bij lunchroom Werelds In-Side, de kinderen kunnen zich prima vermaken en er is live muziek! Kortom, u komt toch ook? Parkeren en entree zijn gratis.

Kijk voor meer informatie en alle deelnemende bedrijven op www.tielemankeukens.nl.