Ellen van Rossum heeft haar eigen praktijk opgestart.
Ellen van Rossum heeft haar eigen praktijk opgestart. Foto:

Ergotherapie Oostflakkee wijst de juiste richting

GOEREE-OVERFLAKKEE - De praktijk 'Ergotherapie Oostflakkee' is recent opgericht door Ellen van Rossum. Ellen is geboren en getogen op Goeree-Overflakkee. "Daarom vind ik het extra speciaal om hier mijn eigen praktijk te starten en een bijdrage te leveren aan de gezondheidszorg op dit mooie eiland. Ik ken de weg, de taal en de mentaliteit."

Ergotherapeuten stellen mensen in staat om opnieuw hun dagelijkse activiteiten uit te voeren als dat niet meer lukt door lichamelijke of psychische problemen. Dit kunnen simpele handelingen zijn als eten en aankleden, maar ook meer complexe handelingen die te maken hebben met revalidatie na een ongeluk of ten gevolge van dementie. Het werkterrein van de ergotherapeut is groot. Zo helpen ergotherapeuten mensen van jong tot oud. Van reumatische klachten tot dementie. Van chronische pijn en/of vermoeidheid tot een nieuwe heup of knie.

Ellen van Rossum: "Wat ik zo leuk vind aan mijn vak, is mensen helpen om de zelfredzaamheid in het dagelijks leven te vergroten. Dit maakt mijn werkzaamheden heel divers, waardoor geen dag hetzelfde is. Ik vind het belangrijk de cliƫnt centraal te stellen in het geheel, maar ook de (sociale) omgeving wordt niet vergeten. Ergotherapie is zorg op maat!"

Kijk voor meer informatie op www.ergotherapie-oostflakkee.nl. Of neem contact op via 0620892892, of ergo.oostflakkee@gmail.com.