Afbeelding
Foto:

Veel winnaars bij bingo De Zonnebloem

OUDE-TONGE - De Zonnebloem afdeling Oost Flakkee heeft op woensdagmiddag 10 oktober in de SWO in Oude-Tonge weer een gezellige bingo georganiseerd. De vrijwilligers hadden hun best gedaan mooie prijzen te verzamelen en dat is gelukt! De deelnemers maakten onder andere kans op een fruitmand, verzorgingspakketten, flessen wijn en levensmiddelenpakketten. Na een welkom met een kopje koffie of thee en een lekker plakje cake ging de eerste van vijf rondes van start. Opperste concentratie bij de meer dan 35 deelnemers om als eerste 'Bingo' te kunnen roepen. Hilariteit ten top toen er in de tweede ronde vijf mensen tegelijk bingo hadden.

Vijf rondes en heel wat winnaars verder was er als afsluiting een loterij waarbij een prachtige klok met het logo van De Zonnebloem te winnen viel. Ook hier een gelukkige winnaar die de klok een mooi plekje gaat geven. De Zonnebloem kijkt terug op een geslaagde middag, waarbij het gezellig samen zijn centraal stond. Deze bingomiddag was één van de laatste activiteiten van De Zonnebloem Oost Flakkee. Per 1 januari gaan de afdelingen Oost- en West Flakkee samen verder als de afdeling Goeree-Overflakkee. De bingo zal zeker ook onderdeel uitmaken van het programma voor 2018, we verwelkomen u graag.

Nieuwe vrijwilligers gezocht

De Zonnebloem is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lijkt het u leuk om een bijdrage te leveren aan de activiteiten die we organiseren om mensen met een lichamelijke beperking een fijne ervaring te geven? Neem dan contact op via telefoonnummer 06-4170 4546, of stuur een e-mail naar zb.ago@ziggo.nl. Meer informatie over De Zonnebloem staat op www.zonnebloem.nl.