Bas van den Bos in de vernieuwde winkel. Foto: Wim van Vossen
Bas van den Bos in de vernieuwde winkel. Foto: Wim van Vossen Foto: Wim van Vossen

Winkel Berg & Berg Middelharnis compleet gerestyled

MIDDELHARNIS - Vernieuwing is een sleutelwoord bij Berg & Berg (voorheen het Binnenhuis) in Middelharnis. De winkel aan het Gedempt Kanaal 105 is compleet gerestyled, zo zijn er nieuwe vloeren gelegd en worden er allerlei nieuwe producten gepresenteerd. Eigenaar Bas van den Bos vertelt enthousiast over de nieuwste trends en innovatieve producten.

Waveplooi gordijnen

Berg & Berg heeft een mooie collectie overgordijnen, inbetweens en kamerhoge vitrage. In de vernieuwde winkel kunnen klanten alle mogelijkheden bekijken. Een nieuwe trend is het waveplooi gordijn. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van een uitgekiend ophangsysteem, waardoor het gordijn altijd mooi in de plooi hangt. Of het gordijn nu dicht zit of juist helemaal open, het hangt altijd keurig netjes. Bas van den Bos: "We zien dit seizoen een scala aan natuurtinten, daarnaast zijn mosgroen en blauw populair. We laten u graag kennismaken met de collecties van onder andere de topmerken Ploeg en Kendix. We geven graag advies en nemen ook het inmeten, confectioneren en ophangen van de gordijnen graag uit handen."

Binnenzonwering

Binnenzonwering is een belangrijke sfeermaker in huis. Ze kunnen het licht mooi filteren, of juist helemaal buiten sluiten. Er kan worden gekozen voor Shades, Duettes of vouwgordijnen, ieder product heeft zijn eigen charme. Bedieningsgemak is het sleutelwoord, zo kan er worden gekozen voor elektrisch bediende zonwering. Bas van den Bos: "In de winkel demonstreren we graag de mogelijkheden. Wat betreft de kleuren, voeren ook bij de binnenzonwering de natuurtinten de boventoon. Trendy zijn de shutters en houten jaloezieën." Berg & Berg is dealer van Luxaflex, Sunway en Jasno. "Daarnaast hebben we ons huismerk 'NL-Label', dat staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding."

Sfeermakers

Een karpet zorgt voor een warme uitstraling in huis. En het is natuurlijk lekker comfortabel, zeker in de wintermaanden. Bij Berg & Berg is er een mooie collectie handgeknoopte karpetten verkrijgbaar uit Nepal, India en Marokko. De kleuren van deze karpetten passen helemaal bij de woontrends van dit seizoen. Verschillende soorten vloerbedekking kunnen worden verwerkt tot een karpet, uiteraard precies op de gewenste maat. Er worden verschillende merken aangeboden, zoals Belakos, Desso en Bonaparte. Berg & Berg is hoofddealer van het exclusieve karpettenmerk Munck Carpets.

PVC in opmars

Vloeren van PVC zijn sterk, waterafstotend en isolerend. Het is dus een onderhoudsvriendelijke en praktische vloer. PVC is vandaag de dag nauwelijks meer te onderscheiden van natuurlijk hout of steen. Nieuw is dat PVC tegenwoordig ook in visgraatmotief kan worden gelegd. Neem een kijkje in de winkel voor de mogelijkheden. Berg & Berg verkoopt verschillende bekende merken en heeft ook een eigen merk, het betaalbare NL-Label. De stoffeerders van Berg & Berg zorgen ervoor dat het leggen van de vloer vakkundig gebeurt.

Contactgegevens

Berg & Berg Middelharnis is gevestigd aan het Gedempt Kanaal 105 in Middelharnis. De contactgegevens zijn 0187-482784, of middelharnis@bergenberg.nl.