Afbeelding
Foto:

Geslaagde Boerderijfair voor onderzoek naar SMA

OUDDORP - Zaterdag was het, ondanks het regenachtige weer, weer een gezellige drukte in en rond de schuur aan de Steenweg in Ouddorp, waar een Boerderijfair werd gehouden.

De fair leverde het mooie bedrag op van € 11.249,07 en het bedrag loopt nog steeds op, omdat er veel mensen een donatie doen via de actiepagina https://sma.spieractie.nl/actie/jasmijn-tanis-6, omdat ze door het regenachtige weer niet geweest zijn op de fair.
Er waren weer mooie prijzen te winnen op de fair. De winnaar van de bladblazer is geworden Co Melissant, de winnaar van de boodschappenkar is Mineke Grinwis en de winnaar van de Quilt is Joke van Dam. Ook dit jaar zijn er weer vele mooie taarten gebakken voor de taartenbakwedstrijd. Zij werden deskundig beoordeeld door Hans Kastelein van Echte Bakker Akershoek, publieksjury Erwin Krose en Marthyn Mol en de kinderjury Jelle, Julian, Davina en Anne. De winnaars van de taartenbakwedstrijd zijn: 1e prijs: Mathilde de Jong, 2e prijs: Sandra Grinwis, 3e prijs: Lenie Tanis, originaliteitsprijs: Bianca Meijssen en bij de kinderen de 1e en 2e prijs: Gisette en Fleur en de 3e prijs: Anne en Davina.

De organisatie wil familie, vrienden, vrijwilligers en alle sponsoren die de fair mede mogelijk hebben gemaakt, hartelijk bedanken.