Het verhaal van de schepping bij PCOB

MIDDELHARNIS – PCOB Goeree-Overflakkee komt weer bij elkaar met leden en toekomstige leden op maandag 16 oktober om 14.00 uur in De Hoeksteen te Middelharnis.

Natuurfotograaf Huib van Dam is uitgenodigd en hij zal prachtige foto's laten zien. Thema is 'Het verhaal van de Schepping'. Entree bedraagt € 2,- p.p. De bijeenkomsten van de PCOB staan in het teken van 'elkaar ontmoeten'.
Huib van Dam vertelt het verhaal van de Schepping aan de hand van de Scheppingsdagen. Van 'In den beginne' tot de 'rustdag' vertelt hij hoe wonderlijk en mooi de Schepping is.
In een perfecte balans is alles geschapen voor de mens, de dieren en de planten. Alles geschapen op het juiste moment en in de juiste volgorde. Zodanig dat de mens de aarde kan bevolken in samenwerking met hetgeen dat is geschapen, zoals het klimaat, de planten, de dieren, het uitspansel, enz.
Omdat de mens niet kan leven zonder wat eerder werd geschapen, is het onze taak zorg te dragen voor het milieu (lees: Schepping). De middag is bedoeld voor leden en iedereen die overweegt lid te worden.