Nog een maand open

TIENGEMETEN - 31 oktober sluiten zowel het Rien Poortvlietmuseum als het Landbouwmuseum voor de wintermaanden de deuren.

De maand oktober heeft men dus nog de gelegenheid de musea te bezoeken. Het Landbouwmuseum met de expo 'Granen en peulvruchten', de mecano expositie en de expo 'Herstel, Groei en Vernieuwing 1940-1965'.
Het Rien Poortvlietmuseum met een expositie van originele werken uit diverse boeken rond het thema 'Landleven', de expositie met werken uit het boek 'De Oproep der Kabouters' en natuurlijk de kabouterzolder!
Na het winterseizoen zullen weer nieuwe originele werken te zien zijn rond een ander thema en ook de kabouterzolder zal nog aantrekkelijker gemaakt worden.
De maand oktober geeft u nog de gelegenheid bovengenoemde exposities te komen bekijken. Wilt u met een groep de musea bezoeken, neem dan contact op met Henk van Hal (tel. 06 12 471 891). Een gids kan dan de groep rondleiden door het museum.
De musea zijn geopend op dinsdag t/m zondag van 10.30 tot 16.30 uur. Elk heel uur vertrekt de pont vanaf Nieuwendijk richting Tiengemeten. Bij het Info-punt van Natuurmonumenten op de vaste wal koopt u een museum-combi-dagkaart voor toegang tot beide musea (volwassenen 10 euro en kinderen 5 euro, incl. de pontkosten).