Herfststuk maken bij Inloophuis De Boei

OUDDORP - De herfst is de meest opvallende en mooiste periode van het jaar. Een van de grootste kenmerken van de herfst is dat het een kleurrijk jaargetijde is.

Om deze warmte en het kleurpalet naar binnen te halen, geeft Dineke van Katwijk, een van de gastvrouwen van Inloophuis De Boei (De Overkant, Dijkstelweg 33 Ouddorp), een workshop. Start rond 13.30 uur, dinsdag 10 oktober.
Kosten: € 5,-. U dient zelf een mesje, een snoeitang en wat klein groen uit uw tuin mee te nemen. Aanmelden als u mee wilt doen, i.v.m. aanschaffen materialen, op nummer 06-2211572.
U bent welkom vanaf 10.00 uur voor een kopje koffie of thee, blijft u de hele dag (16.00 uur), rond 12.00 uur kan de zelf meegebrachte lunch genuttigd worden.
Inloophuis De Boei biedt een ongedwongen en huiselijke ontmoetingsplek aan. Een plek waar de gastvrouwen op verschillende manieren proberen bij te dragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met kanker en hun naasten. Een leven met, maar ook na kanker. Een plek waar gasten contact kunnen leggen met lotgenoten en een luisterend oor vinden. Dit kan steun geven.
Mocht het voor u niet mogelijk zijn om zelf naar De Overkant te komen, dan kunt u gebruik maken van onze chauffeursdienst. Graag opgeven voor de 10e oktober op bovenstaand telefoonnummer.