Afbeelding
Foto:

Jong Dameskoor Jedaja zingt voor Stichting Hulp Vervolgde Christenen

REGIO - Op 8 april heeft het Jong Dameskoor Jedaja uit Nieuwerkerk meegewerkt aan een cd-opname in de Nieuwe Kerk te Zierikzee t.b.v. Stichting Hulp Vervolgde Christenen. Het bestuur van Jedaja heeft deze cd-opname aangegrepen om projectleden te werven en niet zonder succes: er waren 18 aanmeldingen en dat was boven verwachting! Vanaf januari is o.l.v. dirigent Kees Deurloo tweewekelijks gerepeteerd om de muziekstukken in te studeren voor de cd-opname. Aangezien het voor de meeste projectleden éénmalig was, is het koor nog steeds op zoek naar enthousiaste jonge dames (vanaf voortgezet onderwijs t/m 35 jaar). Voor meer informatie: www.jedaja.jouwweb.nl; de repetities zijn tweewekelijks op woensdagavond van 20.00 -21.15 uur in gebouw Salem (Molenstraat 16 - Nieuwerkerk).

Verder werd medewerking verleend door soliste Cindy de Ronde, Jong Mannenkoor Salomo (o.l.v. Peter Wildeman) en Zeeuws Panfluitensemble Muzica (o.l.v. Marco van der Lee). De muzikale begeleiding was in handen van Joost van Belzen (piano), Wim de Penning (synthesizer) en het 14-jarige talent Lise de Munck (dwarsfluit). Hiermee is het een zeer gevarieerde cd geworden, die zal worden gepresenteerd op 21 oktober in de Hervormde Kerk te Middelharnis tijdens het tweede cd-presentatieconcert (aanvang 19.30 uur).
Aan deze avond werken mee: Jong Dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman, Panfluitensemble Muzica o.l.v. Marco van der Lee, Kinderkoor Jedaja o.l.v. Cindy de Ronde en Jong Dameskoor Jedaja o.l.v. Kees Deurloo.
Entree: € 3,50 en kinderen t/m 12 jaar gratis.