De winnaar van de Midweek Landall Greenparks is Cor van Heemst uit Sommelsdijk met Kika-ambassadeur Kees Witte (Foto: PR)
De winnaar van de Midweek Landall Greenparks is Cor van Heemst uit Sommelsdijk met Kika-ambassadeur Kees Witte (Foto: PR) Foto:

KiKa-bingo gezellig en mooie opbrengst

SOMMELSDIJK - Ruim tweehonderd mensen vulden zaterdagavond 30 september de tennishal van De Staver in Sommelsdijk. En dat allemaal voor KiKa. Want het is niet alleen een bingo, alle opbrengst van de avond gaat ook nog eens naar het goede doel.

KiKa-ambassadeur Kees Witte en zijn KiKa-smurfen zijn de hele dag bezig geweest om de zaal in te richten om er een gezellige avond van te maken. Tijdens de zesde editie van de KiKa-bingo waren er wederom vele mooie prijzen te winnen. "Met zoveel prijzen moet je dingen gaan bedenken. Dus we hebben een prijzenfestijn opgezet, een extra speelronde met meer winkansen", vertelt KiKa Kees. "Dat is natuurlijk naast de tien standaardrondes en de superronde". Er was een mooie opkomst met veel gezelligheid en er is veel gelachen. Allemaal perfecte ingrediënten voor een KiKa-bingo.
"We hebben met deze bingo een prachtig bedrag opgehaald. Er is namelijk € 4946,07 bij elkaar gespeeld", vertelt Witte trots. "Ik wil graag alle sponsoren bedanken voor de hun bijdrage aan deze KiKa-bingo. We zijn een klein eiland, maar met grote daden. Geweldig! Bedankt namens KiKa en de kinderen voor wie we het doen!"