Afbeelding
Foto:

Boerderijfair voor SMA de Wereld Uit

OUDDORP - De familie en vrienden van de acht jarige Jasmijn hopen dit jaar alweer voor de 6de keer een boerderijfair te organiseren voor SMA de Wereld Uit! Het doel is ook dit jaar weer om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoeken naar de spierziekte SMA.

Door haar ziekte worden de spieren van Jasmijn steeds slapper en zit zij in een rolstoel. Er is nog geen geneesmiddel voor SMA, maar er wordt al wel onderzoek naar gedaan. Door nu geld in te zamelen kan er meer onderzoek worden gedaan en komt genezing steeds dichterbij.

Wie bakt de lekkerste taart?

Op de fair is van alles te doen en te koop , met als jaarlijks hoogtepunt weer de taartenbakwedstrijd. Iedereen kan meedoen aan deze wedstrijd. Deelnemers worden gevraagd om voor 9 uur hun taart te brengen, vervolgens worden deze taarten gekeurd door deskundige jury op smaak en uitstraling. De winnaar krijgt een leuke prijs en de taarten worden per punt verkocht waarvan de opbrengst ook geheel naar het goede doel gaat. Mail als u het leuk vind om mee te doen met taarten bakken naar jannekewestdijk@hetnet.nl.

Naast de taartenbakwedstrijd is er op de fair van alles te koop en te doen. Geniet van een kopje koffie of thee met een stukje taart of een Ouddorpse wafel. Koop verse groenten, gebakken vis, broodje hamburger, patat, fruit, jam, cake, koekjes, appeltaarten, kaar of planten. Verder zijn er veel leuke hebbedingetjes, foto kaarten, sieraden en rommelmarktspullen te koop. Bij het enveloppen trekken zijn weer honderden leuke prijzen/ cadeaubonnen te winnen, gesponsord door vele ondernemers van Ouddorp. Ook kun je je haar laten knippen/invlechten, of op de foto bij Desiree en nog veel meer leuke dingen. De kinderen kunnen ook nog een ritje maken met paard en wagen.

De Boerderijfair wordt zaterdag 7 oktober gehouden van 9.00 tot 15.30 uur in en rondom de schuur op de Steenweg 2 in Ouddorp, vlakbij het viaduct bij de haven. Bent u niet in de gelegenheid de fair te bezoeken en wilt u wel de actie steunen? Dan kunt u een donatie doen op https://sma.spieractie.nl/actie/jasmijn-tanis-6