Afbeelding
Foto:

Een vliegende startverkoop voor De Hofburgh

OUDDORP – Bij de startverkoop van De Hofburgh te Ouddorp zijn direct 10 van de woningen en appartementen verkocht. Inmiddels zijn er ook 6 onder optie. "We mogen zeer tevreden zijn over dit resultaat!", vertelt Tomas van den Berg, directeur van De Langen en van den Berg, de projectontwikkelaar van dit project.

De eerste gegadigden waren 9 september om 7.00 uur al aanwezig bij Hotel Akershoek voor de startverkoop. "De kopers stonden al in de rij vóór de aanvang om 9.30 uur. We kijken dus zeker terug op een zeer geslaagde dag met een topresultaat", legt Van den Berg uit. "We hopen dat de rest van de verkoop van dit project ook zo vlot zal verlopen." Inmiddels is bijna alle verkoopdocumentatie opgehaald. "Dus wie nog geen informatiepakket heeft opgehaald en interesse heeft in dit project, loop snel langs bij een van de betrokken makelaars."

Het nieuwbouwproject De Hofburg te Ouddorp zal op de hoek van de Hofdijksweg en het Hoge Pad. gebouwd worden. Het project bestaat uit 19 appartementen, 2 penthouses en 17 levensloopbestendige woningen. Het project is gesitueerd op een toplocatie: 5 minuten lopen naar het centrum, 8 minuten fietsen naar strand en duinen én een supermarkt om de hoek. In het midden van het kavel wordt een prachtig hof met fruitbomen en bladvaste hagen aangelegd. Heeft u interesse? Neem contact op met Van Rossum Makelaardij of Bezuijen Bemiddeling.

Van Rossum Makelaardij: 0187-486343 / info@vrmakelaardij.nl / www.vrmakelaardij.nl
Bezuijen Bemiddeling: 0187-684868 / info@bezuijenbemiddeling.nl / www.bezuijenbemiddeling.nl