Seminar Bevrijdingspastoraat

OUDE-TONGE - Kerk en bevrijdings- pastoraat? Een belangrijke combinatie, wat recht doet aan de gemeente zoals bedoeld in de Bijbel. Op zaterdag 30 september aanstaande zal Gerard de Groot, voorgang van de Levend Woord gemeente in Rotterdam de 'Keynote spreker' zijn in een seminar over bevrijdingspastoraat. De bijeenkomst start om 10 uur aan de Emmastraat 24 in Oude-Tonge.

Pastoraat binnen de kerkelijke gemeenten is een wezenlijk onderdeel van de zielzorg. De zorg die er is voor het geestelijk welbevinden. Herstel, genezing en perspectief vanuit een herderlijk hart voor de kudde. Bevrijdingspastoraat kan hierin van grote betekenis zijn. In de bediening waarvan we lezen in de Evangeliën zien we de Here Jezus mensen bevrijden van demonen. Een onderwerp wat goed beschreven is in de bijbel en waar in de praktijk soms weinig of niets mee gedaan wordt.
Gerard de Groot die vanuit een jarenlange ervaring als voorganger van een grote stadsgemeente ons veel kan vertellen over de praktijk van pastoraat en bevrijding, zal in dit seminar de gastspreker zijn over dit onderwerp.
Vanaf 09.30 uur zijn de deuren open aan de Emmastraat 24 in Oude-Tonge. De kosten voor dit seminar bedragen €10. Het seminar wordt afgesloten met een lunch. U kunt zich voor dit boeiend seminar opgeven door tien euro over te maken op de bankrekening van de gemeente NL04RABO014091077 onder vermelding 'seminar 30 september 2017'.
De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van de Evangelie Gemeente Flakkee.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: het secretariaat van de EGF, mevrouw Jannie Timmer, telefoon 0111-416328/0645489040