Uitreiking van de gouden muziek sleutel, de oorkonde en de bloemen.
Uitreiking van de gouden muziek sleutel, de oorkonde en de bloemen. Foto:

Advendo huldigt 87-jarig lid

OOLTGENSPLAAT - Maandag 4 september werd op de wekelijkse repetitieavond aandacht gevraagd voor een heuglijk feit.

Een van de oudste leden van de verenging was 50 jaar lid van de vereniging. Wekelijks zingt zij haar partij nog volop mee en zij heeft er nog steeds veel plezier in. Bij Dina Kik-de Vos komt het ouder worden met enige probleempjes, maar die zijn alleen maar lichamelijk, want geestelijk weet zij nog altijd geconcentreerd de aandacht bij haar tenorpartij te houden.
Voorzitter Gerrit Poortvliet schonk op zijn bekende wijze aandacht aan dit jubileum, maar zeker ook aan het feit dat zij nog steeds in staat is wekelijks de repetities te bezoeken en veelal nog mee kan doen aan de concerten.

Hij overhandigde de gouden muzieksleutel en de oorkonde en vervolgens werd de jubilaris in de bloemetjes gezet. Mevrouw Kik heeft in haar actieve periode bij Advendo verschillende dirigenten meegemaakt. Een opsomming werd door de voorzitter gegeven. De repetitie werd vervolgens voortgezet en tijdens de pauze werd de jubilaris door alle leden geluk gewenst.

"Een lid waarop Advendo trots kan zijn en het lid kan blij zijn dat zij bij een groep zangers hoort die wekelijks hieraan veel plezier beleven. Wilt u ook ervaren hoe het is om te zingen in een koor, kom dan op maandagavond gezellig meedoen op onze repetitieavond in 't Centrum aan de Weesmolenstraat 12 te Ooltgensplaat", aldus het bestuur.