Afbeelding
Foto:

Lekker Nazomeren in De Overkant

OUDDORP - Op zaterdag 16 september organiseert de Soroptimistclub Goeree-Overflakkee het evenement 'Lekker Nazomeren'. Tussen 15.00 en 19.00 uur is iedereen welkom in tuincafé 'De Overkant' in Ouddorp.

In de tuin kan men onder het genot van hapjes, tapas en een drankje genieten van verschillende liveoptredens. Speciale gast op deze middag is Miss Clementine. Miss Clementine is singer-songwriter en zingt Ierse Folksongs. Ze stond deze zomer onder meer op het foodtruckfestival 'Smaak aan Zee'. Binnenkort komt er een nieuw album van haar uit.
Verder treedt deze middag het gelegenheidsduo Slice of Life op. Henrico Klem en Erik ter Braak spelen samen pop- en hardrockmuziek, maar ook folk en Nederlandstalige nummers.
Verder zijn er optredens van Caroline (met songs van Abba tot Claudia de Breij) en Jorinde achter de vleugel met covers uiteenlopend van acoustic soul tot bluegrass. Voor de afwisseling klinken de swingende klanken van Sax'a'Holic. Vijf enthousiaste dames op saxofoon die met veel plezier easy-listening muziek spelen.
De opbrengst uit de kaartverkoop gaat naar het landelijke project van de Soroptimisten, School for Justice. Samen met de Nederlandse organisatie 'Free a girl' zetten de Soroptimisten zich in voor de financiering van het universiteitsproject 'School for Justice' in India. Met dit project wordt geïnvesteerd in meisjes die zijn bevrijd uit kinderprostitutie. Door hen op te leiden tot advocaten en officieren van justitie wordt kinderprostitutie structureel aangepakt: door de Indiase samenleving van deze misstanden bewust te maken én door de slachtoffers een stem te geven. Deze stem kunnen zij gaan gebruiken om het systeem te veranderen en daders te veroordelen.

De afgelopen 8 jaar heeft 'Free a Girl' bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 4.000 meisjes uit bordelen in Azië. Arjan Erkel en Yolanthe Sneijder Cabau zijn oprichters en ambassadeurs van 'Free a girl'.
Lekker Nazomeren wordt mede mogelijk dankzij de sponsoring door De 3 Linden Makelaardij, WEA Deltaland, Willy de Vos Hypotheken, Axxi Auto, Kranse Printwrx, JURinfoD, Rozima, AMK GWW, Diekmeesters en Hans Hoek Mode in Wonen.
U bent van harte uitgenodigd om ons evenement te komen bezoeken. Entreebewijzen kosten 5 euro per persoon. Kaarten kunt u bestellen via: aanmelding.soroptimistGO@gmail.com of kijk op de facebookpagina www.facebook.com/Soroptimistclub-Goeree-Overflakkee.

Adres De Overkant: Dijkstelweg 33, 3253 TA Ouddorp