Duurzame Dag bij Van Dijk Techniek

MIDDELHARNIS - Op zaterdag 9 september 2017 is er voor het eerst een Duurzame Dag bij Van Dijk Techniek. Bezoekers zijn welkom van 9.00 tot 18.00 uur aan de Oost Havendijk 46a in Middelharnis.

De Duurzame Dag is een compleet programma, bestaande uit stands, presentaties en workshops. De dag wordt om 10.00 uur officieel geopend door wethouder van der Vlugt, waarna er een presentatie volgt over de duurzame ambities van Goeree-Overflakkee. Standhouders op de Duurzame Dag zijn Blue Home, Van Wijk installaties & constructies, Elektron Automatisering, Automotions Opel, Technieksucces, het Edudelta College en Vinke Catering.

De standhouders bieden samen een compleet programma aan, variƫrend van zonnepanelen tot elektrische- en hybride auto's, zonneboilers, smart living en duurzaam bouwen. Gedurende de dag kunnen bezoekers vrijblijvend advies krijgen over duurzame producten en ze kunnen van dichtbij worden bekeken.

Facebook live

Kunt u er niet bij zijn op zaterdag 9 september 2017? Via de Van Dijk Techniek Facebookpagina kan men live meekijken en presentaties volgen. Voor de jongere bezoekers is er een luchtkasteel aanwezig, zijn er technieklessen en staat het mobiele voetbalveld van de Jonge Spartaan klaar. De toegang is gratis!