Afbeelding
Foto:

Vier Flakkeese koren op dubbel-cd

MIDDELHARNIS – Het Jong Dameskoor Shira maakte een dubbel-cd samen met de koren Hadar, Kadosj en Mannen-ensemble Goeree. De cd is opgenomen in de nieuwe kerk van Zierikzee en heeft als titel: De Heiland is gekomen. Een breed scala aan musici werkten hieraan mee.

Martin van Moort; op de fluit, Martin Kolff op de vleugel, Mark Brandwijk op de vleugel, Joost van Belzen op het orgel, Lukas Ebbers op de trompet. Diverse solisten, zoals Elise Hout en Tenira Sturm. Eloïse Grinwis etc. Kortom een veelzijdige kerst-cd. Hadar, Kadosj en het mannen-ensemble worden geleid door dirigent Berdien Dekker. Het Jong Dameskoor Shira staat o.l.v. Peter Wildeman, en telt 50 leden. Laatstgenoemde koor start met een kerstproject, met erg mooie kerstliederen, zowel nederlands- als engelstalige muziek (Cantate). De leeftijd van dit koor is vanaf 15 jaar. Het koor werkt voor drie unieke kerstconcerten in Middelharnis, Goes en Tholen. Het koor studeert in de Hoeksteen of in de Grote kerk van Middelharnis.

Meezingen

Open repetities van dit koor zijn op woensdag 13 en 27 september. De repetities start om 19.30 uur. Er wordt twee uur lang flink gestudeerd, halverwege is er een gezellige pauze! Belangstellenden zijn van harte welkom om vrijblijvend een keer mee te zingen, loop gerust binnen tijdens een repetitie. Meer informatie over het Jong Dameskoor vind je op de site www.dameskoorshira.nl. Mensen die zich alleen willen opgeven voor het kerstproject kunnen dat doen op www.peterwildeman.nl.

Kinderkoor Kadosj uit Goedereede is een christelijk kinderkoor voor alle kinderen die van zingen houden. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom. Er wordt iedere donderdagavond gezongen van 18.30 tot 19.15 uur in verengingsgebouw de Ark te Goedereede. Jeugdkoor Hadar zingt om de week op donderdagavond, eveneens in verenigingsgebouw de Ark te Goedereede. Alle jongeren die in groep 8 zitten of ouder zijn worden uitgenodigd om mee te zingen, de repetities zijn van 19.00 uur tot 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op de Facebook, of ga naar www.jwgoeree.nl.