Afbeelding
Foto:

Slender You GO al 12 ½ jaar op het eiland

SOMMELSDIJK - Slender You GO aan de Oostdijk 1 te Sommelsdijk brengt al 12 ½ jaar mensen van Goeree Overflakkee én daarbuiten in beweging. In deze jaren is Slender You GO gegroeid naar een bewegingscentrum met voor elk wat wils.

Naast de twee sets van 6 gemotoriseerde bewegingsbanken, die spieren en gewrichten versterken en versoepelen, is er een professionele zonnebank, een klein cardio circuit en de Vacushaper.
De Vacushaper is geschikt voor sporters die in een korte tijd toch flink willen bewegen, met optimaal resultaat door het vacuüm en de loopband.

Mensen met klachten aan bijvoorbeeld gewrichten en spieren en die toch willen of juist moeten bewegen zijn ook bij Slender You in staat mee te doen. Voor deze mensen en ook voor sporters met problemen aan het hart of de longen of zij die aan willen sterken is de ondersteunende beweging van de Slenderbanken heel geschikt.
Maar ook die groep, die al een heel actief leven heeft en liever niet fanatiek sport, vindt bij Slender You juist ontspanning op de Slenderbanken en is van harte welkom. Dit alles maakt dat verschillende groepen mensen, elkaar ontmoeten aan de Oostdijk 1 in Sommelsdijk, natuurlijk met persoonlijke begeleiding. Want die staat al 12 ½ jaar voorop!
In de feestmaand september zijn de proeflesssen voor de Vacu en het Slenderen gratis en krijgt u 10% korting op de 5 en 10 rittenkaart van de zonnebank.
Neem vrijblijvend een kijkje bij Slender You GO of bezoek de website.

www. slenderyougo.nl