Hameeteman Wonen is nu erkend 'Tower Living Premium dealer'

advertorial

OUDDORP - Bij Hameeteman Wonen is de gehele collectie van Tower Living te bestellen, de meubels van Tower Living zijn in Nederland gemaakt en door Nederlandse designers ontworpen. De meubels uit de verschillende collecties worden allemaal met de hand afgewerkt, op deze manier stralen de Tower Living meubels één en al ambachtelijkheid uit.

Tower Living ontwerpt eigentijdse, moderne maar toch sfeervolle meubels. De betaalbare collecties zijn ontworpen door Nederlandse designers! Tower Living staat voor eigentijds design en hoog comfort. De zowel strak als modern maar tegelijkertijd ook warm en romantisch ontworpen meubels zijn een waanzinnige toevoeging aan uw interieur.

Overal gelijke prijzen

Tower Living werkt samen met een selecte groep ervaren meubelwinkels. Door duidelijke afspraken zijn de prijzen overal in Nederland gelijk: de klant weet dus direct waar hij aan toe is. Hameeteman Wonen is een erkende 'Tower Living Premium dealer'. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren bij de zoektocht en aankoop van Tower Living. De meubelcollecties van Tower Living worden ontworpen door Nederlandse designers. Door goed naar de wensen van onze klanten te luisteren, zijn onze meubels zo ontworpen dat ze aan alle eisen op het gebied van design, comfort en gebruik voldoen.

Combineren

Doordat de ontwerpers van Tower Living ontzettend hun best doen om meer dan alleen een compleet woonprogramma in de markt te zetten is er een enorme verscheidenheid aan uitvoeringen en mogelijkheden ontstaan. Hierdoor is het mogelijk om eindeloos te combineren. Hameeteman Wonen helpt u graag als Tower Living Premium dealer bij het kiezen van het juiste model en uitvoering. Optimale service dus! Wij kunnen als erkend Tower Living Premium Dealer snel schakelen, hierdoor hoeft u nooit langer dan zes weken op uw meubels te wachten.