Inloophuis De Boei begint nieuw seizoen

OUDDORP - Het nieuwe seizoen voor Inloophuis de Boei begint op 12 september met een lezing 's middags van diëtiste Lilly Heijnen.

Goede voeding, essentieel als je kanker hebt, wat wel te eten, wat niet te eten. Ieder mens is anders, iedere vorm van kanker is anders; wat kun je eten, wat moet je eten om aan te sterken, sterk genoeg te kunnen zijn om de volgende chemokuur te ondergaan met zo min mogelijk bijverschijnselen.
Lilly Heijnen diëtiste werkzaam bij Diëtheek in Sommelsdijk. Zij is in 1993 begonnen als diëtiste na een vierjarige HBO-opleiding, zeer ervaren dus.
Bovendien is zij opgeleid als orthomoleculair therapeut en als vitaminespecialist. Een ieders welkom bij de lezing.
De Boei is iedere tweede en vierde dinsdag van de maand geopend vanaf 10.00 uur In "de Overkant", Dijkstelweg 33 te Ouddorp.
De ervaren en geschoolde gastvrouwen staan klaar voor u met een kopje koffie, kopje thee en een luisterend oor. Zij kunnen de vragen die u heeft beantwoorden.
"Wij weten dat de afstand groot is zeker als je ziek thuis zit aan de andere kant van het eiland dan ga je niet even naar Ouddorp. Daarom kunt u gebruik maken van onze chauffeursdienst. Graag de dag van te voren bellen naar nummer 06-2211572", aldus de organisatie. .
Mocht u meer willen weten over de Boei dan kunt u ook informatie vinden op www.deboeigo.nl