Hervatting repetities Chr. Mannenkoor 'Obadja'

OUDDORP - Op 31 augustus hoopt Christelijk Mannenkoor 'Obadja' weer een begin te maken met de wekelijkse repetities.

Deze repetities worden op donderdagavond van 19.45 tot 21.30 uur gehouden in de gemeenschapsruimte van School met de Bijbel 'Koningin Beatrix' aan de Wilhelminaweg in Ouddorp. Van 20.30 tot 20.45 uur wordt er gezamenlijk een kop koffie gedronken en is er gelegenheid de persoonlijke contacten te onderhouden. Dit is een gezellig gebeuren.
'Obadja' staat onder de zeer kundige en niet minder enthousiaste leiding van dirigent Jan Bezuijen. Met hem studeren we Nederlandstalige Psalmen, gezangen en geestelijke liederen in, die we een aantal keren per jaar tijdens uitvoeringen ten gehore brengen. Deze uitvoeringen vinden plaats in kerken, verpleeg- en verzorgingshuizen op en buiten ons eiland. Tijdens deze uitvoeringen worden we meestal begeleid door onze vaste organist, Johan van Wijk", aldus de organisatie.
Het koor telt momenteel 22 zangers, die hun woonplaats van Ouddorp tot en met Middelharnis hebben. "Een gezellige groep enthousiaste zangvrienden, die nog wel wat versterking kan gebruiken. Ben je 16 jaar of ouder en hou je van zingen, schroom dan niet en kom vrijblijvend naar een repetitie. Als het bevalt, kun je een maand gratis op proef meezingen, waarna ongetwijfeld besloten gaat worden te blijven. Wil je eerst nog wat meer informatie, bel dan gerust naar 06-22661064.