Opfrissen van verkeerskennis?

MIDDELHARNIS - Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? Grijp nu uw kans! Neem deel aan de opfriscursus verkeersregels, welke bestaat uit twee dagdelen van twee uur per dagdeel. U wordt onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. U kunt daarbij denken aan rotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen en uitritten. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen.

De bijeenkomsten hebben een informatief karakter, het is dus geen examen. Deze cursus wordt georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland kring Goeree-Overflakkee en is mogelijk gemaakt door het Regionaal Projectorgaan Verkeersveiligheid Goeree-Overflakkee. Doelgroep: 55-plussers. De cursus wordt gegeven op de dinsdagmiddagen 19 en 26 september 2017 van 14.00-16.00 uur in het Wijkcentrum voor het Lokaal Ouderenwerk Middelharnis aan de Doetinchemsestraat 27 te Middelharnis.
De kosten zijn € 15,00 per persoon.
U kunt zich inschrijven per e-mail bij Jan de Vries van Veilig Verkeer Nederland, via jdvdirksland@hetnet.nl, o.v.v. Opfriscursus Middelharnis 2017. De volgende gegevens gaarne in uw e-mail vermelden: de heer/mevrouw, voorletters, voorzetsel, achternaam, adres, postcode, plaats, geboortedatum en telefoonnummer. U ontvangt een bevestiging van deelname. U kunt ook een brief met de bovengenoemde gegevens sturen aan Veilig Verkeer Nederland kring Goeree-Overflakkee, Berkehof 4 te 3247 XA Dirksland, of bellen met telefoonnummer 0187-602585. Er kunnen maximaal 35 mensen aan de cursus deelnemen, geef u dus snel op.