Duiven vliegen voor KiKa

OUDDORP - Postduivenvereniging De Trekvogels en motorclub De Zaffels uit Ouddorp organiseren een postduivenvlucht voor de stichting 'Kinderen Kankervrij', die bij goed weer op 2 september a.s. wordt gehouden uit Peronne, of anders een week later op de planning staat.
"Zoals we allemaal weten, is onderzoek naar deze vreselijke ziekte van heel groot belang. Vooral bij kinderen is het heel belangrijk dat dit onderzoek in een vroeg stadium kan plaatsvinden, om de juiste behandelingen te kunnen uitvoeren om een jong leven te kunnen redden. Toch staan de artsen nog vaak machteloos en verliezen het gevecht, omdat de wetenschap onvoldoende inzicht en middelen heeft om de ziekte juist in beeld te brengen. Wij kunnen hieraan bijdragen en rekenen op uw medewerking.
Met de hulp van een aantal sponsoren, kunnen we u een prachtig prijzenpakket aanbieden", aldus de organisatoren.
Per liefhebber is er maar 1 prijs te winnen en er zijn maar liefst 23 prijzen. De commissie hoopt dat er veel duivenhouders hun duiven willen inzetten voor het goede doel. Bij alle verenigingen is verdere informatie beschikbaar en deze staat ook vermeld op de diverse informatiesites. Het gehele ingezette bedrag is ten bate van het goede doel.
De prijsuitreiking zal plaatsvinden in het clublokaal van P.V. De Trekvogels op zaterdag 30 september 2017 om 16.30 uur. Prijzen welke niet worden afgehaald, vervallen aan het goede doel. Natuurlijk mogen ook particulieren en bedrijven bijdragen aan het goede doel.
Info verkrijgbaar bij: C.M. Grinwis, Hermansweg 16, 3253 BG Ouddorp, tel.: 0187-681690, e-mail: c.grinwis@chello.nl.