Repetities Jong Dameskoor Shira hervat

MIDDELHARNIS – Vanaf 30 augustus starten de repetities van Jong Dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman. Dames die kennis willen maken met het koor, worden uitgenodigd om de twee open repetitie avonden te bezoeken, nl. die op 30 augustus (deze repetitie is in de Hervormde Kerk te Middelharnis) en op 13 september in 'De Hoeksteen' te Middelharnis.

Men is op zoek naar nieuwe leden, naar gemotiveerde jonge dames die graag zingen en studeren, en staan voor een uniek repertoire. De repetities worden gehouden van 19.30 tot 21.30 uur op verschillende locaties in Middelharnis. Meer informatie is te vinden op de website van het koor: www.dameskoorshira.nl.
De eerstvolgende uitvoering vindt plaats op zaterdag 21 oktober in de Hervormde Kerk te Middelharnis, m.m.w. kinderkoor Jedaja o.l.v. Cindy de Ronde en Jong Dameskoor Jedaja o.l.v. Kees Deurloo uit Nieuwerkerk en panfluitensemble Muzica.
Daarna zal er op 8 december een Kerst-cd presentatieconcert zijn in de Hervormde Kerk te Middelharnis, m.m.w. Kinderkoor Kadosj, Jeugdkoor Hadar en Goerees mannenensemble o.l.v. Berdien Dekker.
In december worden drie kerstconcerten gegeven, voor deze concerten wordt een kerstproject gestart. "Je studeert 5 repetities mee en zingt dan mee met het Groot Zeeuws Dameskoor in Middelharnis, Terneuzen en Goes". Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website www.dameskoorshira.nl.