Afbeelding
Foto: Jan Jaap Zeynder.

Leer overleven op Tiengemeten

TIENGEMETEN – Zaterdag 29 april is er een OERRR Natuurdag voor het hele gezin op het eiland Tiengemeten.

Leer overleven, net zoals de matrozen van de schepen die hier vroeger aanmeerden aan de oostkant van Tiengemeten. Je gaat op pad, door weer en wind. Op zoek naar voedsel en geneeskrachtige kruiden. Luister onderweg naar de spannende verhalen van de eilandbewoners.
De activiteit begint met de pont van 11.00 of 12.00 uur (naar keuze). Na aankomst op het eiland mag je je melden bij Speelnatuur. Hier begint je ronde 'Leer overleven op Tiengemeten'. Je hebt er ongeveer drie uur de tijd voor. Tip: neem droge kleren mee!

Aanmelden

Als je mee wilt doen, is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via de website van Natuurmonumenten; www.natuurmonumenten.nl/agenda. De kosten van de OERRR Natuurdag zijn € 4,00 voor kinderen van leden van Natuurmonumenten. De ouders die lid zijn mogen gratis mee. Kinderen van niet-leden betalen € 7,00 en hun ouders/begeleiders betalen € 2,50. Deze prijzen zijn exclusief de kosten voor de pont naar Tiengemeten. Tickets zijn vooraf online te koop via www.nm.nl/tiengemeten. (Foto: Jan Jaap Zeynder)