Annemiek Vlaspoel, Lars van Rossum en Andreia Kraaijenbrink poseren bij hun werk.
Annemiek Vlaspoel, Lars van Rossum en Andreia Kraaijenbrink poseren bij hun werk. Foto:

Kunstenmakers in het ziekenhuis

DIRKSLAND - De schilders van het atelier KUNSTENMAKER.NL uit Middelharnis exposeren momenteel in de verbindingsgangen van het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland. De kunstwerken roepen nogal wat reacties op en de deelnemende kunstenmakers worden overladen met complimenten.

Om met eigen ogen te zien hoe fraai de kleurrijke werken er hangen, waren een aantal kunstenaars op uitnodiging van het ziekenhuis aanwezig bij de expositie. In het atelier van Kunstenmaker.nl werken 7 kunstenaars op de maandag, woensdag en donderdag. Het atelier is opgezet door beeldend kunstenaar Jaap Reedijk en werd in eerste instantie opgezet als een kunstwerkplaats voor kunstenaars met een verstandelijke beperking. Intussen is het een volwaardige creatieve kunstwerkplaats en als dagbesteding ook toegankelijk voor andere creatieve mensen die net iets anders binnen de arbeidsmarkt staan.

De expositie in is nog t/m Pasen te zien in het ziekenhuis. Meer informatie over het atelier is te vinden op www.kunstenmaker.nl.

Enthousiaste verbandmeesters met een werk van Robin.