Team van Eric en Karina  Verbrugge voor de openingshandeling.
Team van Eric en Karina  Verbrugge voor de openingshandeling. Foto:

FeelGoodClub Atrium heropent aan Stoofweg

OUDDORP – Niet alleen voor Karina en Eric Verbrugge, de eigenaren van FeelGoodClub Atrium,was het zaterdag een feestelijk moment. De heropening van hun sportschool. Dat gold ook vele van de inmiddels 500 leden tellende club die massaal gebruik maakten van de start op een nieuwe locatie. Een verhuizing - van het pand aan de Weststraat in Ouddorps centrum - naar de nieuwe vestiging aan de Stoofweg 10. Voor insiders bekend als het pand waarin jarenlang de koekjesfabriek van Teun Tanis zich succesvol manifesteerde.

Tekt en foto: Jaap Ruizeveld

Een mega-verandering. Een nieuwe start voor het Atrium. Twee keer zo groot (nu 900 m2 bvo). Een complex met uitnodigende groepslesruimten, spinning en fitnesszaal. Twaalf nieuwe toestellen waaronder Lifefitness powermill (inzetbaar bij brandweertesten), Precor en Hammer strength rigs. Een eigen ruimte voor Fysiotherapie Fysio Actief (mevrouw Ringelberg) en met service op woensdagmorgen van 09.00-11.30 uur een door Karina Verbrugge begeleidde crèche. Jade en Alec, de kinderen van de familie Verbrugge, openden het nieuwe complex waarna de belangstellenden over de rode loper binnenkomend zelf een kijkje konden nemen in de FeelGoodClub.

Trainingssleutel

Eric vertelt dat de leden vooral afkomstig zijn van de Kop van Goeree en Schouwen-Duiveland.
Zij hebben letterlijk de hele dag de sleutel tot de sportclub in handen. Dat kan door een geïntegreerd toegangs- en beveiligingssysteem. Men kan alleen binnen komen als men in het bezit is van de trainingssleutel. En vervolgens is de modernste kracht- en cardioapparatuur te gebruiken. Bij het Atrium aan de Stoofweg is het gemakkelijk te parkeren en na inspanning is er de mogelijkheid voor ontspanning in een sfeervolle lounge. Natuurlijk hoort er bij een feestelijke heropening ook een actiecadeautje. Als men deze week, dat geldt tot en met zaterdag 1 april, een jaarabonnement afsluit dan is er geen inschrijfgeld en bovendien kan men dan tot 1 mei ook een maand gratis sporten.
Info: www.feelgoodclubatrium.nl. Tel 0187 683522