Afbeelding
Foto:

School met de Bijbel in actie voor klim- klautertoestel

SOMMELSDIJK – De School met de Bijbel in Sommelsdijk is druk bezig met het inzamelen van middelen om een 'fantastisch klim- klautertoestel' voor de kinderen te kunnen realiseren op het in de meivakantie te vernieuwen schoolplein.

Er is al een aantal acties ondernomen, zoals de verkoop van door de kinderen gemaakte kaarten, een sponsorloop, sponsorzwemmen en sponsorwheelen. Ook zijn al enkele bedrijven benaderd voor het sponsoren met een geldbedrag.
De volgende actie is het houden van een schoolbreed project over constructies en techniek: Stevig, Sterk en Stoer.

Op donderdag 23 maart sluit men de projectweek af met een kijkavond op onze school die gehouden wordt van 17.00 uur tot 20.00 uur. Tijdens deze avond wil de schoolleiding graag iedereen betrekken die op wat voor manier dan ook het doel wil steunen. Een greep uit de activiteiten: Verkoping en rommelmarkt in en rond de school; U kunt een kijkje nemen in alle lokalen om te zien wat de kinderen allemaal gemaakt en geleerd hebben. Verder is er van alles te koop: Broodjes frikadel en kroket; Slaatjes; Koffie, thee, frisdrank; Cake, krûûkplaetjes, appeltaartjes, speculaas, kleine cakejes, advocaat; Envelop trekken; Grabbelton cadeautjes; Leuke cadeautjes voor kleine prijsjes; Nieuwe accessoires; Heerlijk snoep; Boodschappen; Fruit; Arendsoog boeken, enz.