Afbeelding
Foto:

Automotions Volvo van Nieuwe-Tonge naar Middelharnis

GOEREE-OVERFLAKKEE - Automotions Volvo, de Volvo dealer die al sinds de jaren '70 aan de Langeweg 30 in Nieuwe-Tonge gevestigd was, is verhuisd. Sinds afgelopen maandag heeft het bedrijf zijn intrek genomen in het Knöps pand aan de Langeweg 113 in Middelharnis.

Het bedrijf begon onder de naam van Karels Autoservice, in de tijd dat de Volvo 142, 145 en 164 nog op de weg reden. In 2007 werd dit bedrijf onderdeel van automotions en sinds november 2015 draagt de Volvo dealer van Goeree-Overflakkee de naam automotions. Op de nieuwe locatie deelt Automotions Volvo het pand met Automotions Knöps Opel en Automotions Peugeot.

Pieter Troost, vestigingsmanager van Automotions Volvo: "Ons pand in Nieuwe-Tonge stond al lange tijd op de nominatie om verbouwd te worden. Na de fusie van Automotions met Opel Knöps deed de mogelijkheid zich voor om met drie mooie merken onder één dak te opereren. Die mogelijkheid hebben we aangepakt".

De afgelopen periode is het pand aan de Langeweg 113 grondig verbouwd. Voor zowel Peugeot als Volvo is een compleet nieuwe werkplaats ingericht en zijn de nodige aanpassingen in de showroom gedaan. Op korte termijn zal het pand bovendien voorzien worden van een nieuwe gevel, zodat ook voorbijgangers de drie merken duidelijk kunnen onderscheiden. Tot slot wordt er een nieuwe receptieruimte opgezet, volledig in de stijl van Volvo.

Troost: "Het vertrouwde team verhuist mee naar de nieuwe locatie. Onze monteurs hanteren binnenkort een nieuwe werkwijze voor service en reparatie, genaamd Volvo Personal Service. Hiermee kunnen we werkzaamheden twee keer zo snel uitvoeren en wordt de wachttijd voor de klant flink teruggebracht."

Volvo timmert de laatste jaren flink aan de weg, met de recente introductie van de V90 en S90 en later dit jaar nieuwe XC60. Troost zegt tot slot: "Met onze nieuwe showroom en werkplaats, de nieuwe Volvo modellen en ruime keuze occasions is het bezoeken van onze vernieuwde vestiging absoluut de moeite waard".