Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Joyfull Voices zoekt nieuwe leden

STELLENDAM - Joyfull Voices is een damesensemble (SSA), opgericht in 2011. Sinds die tijd hebben ze op verschillende momenten medewerking mogen verlenen, zoals in de Doopsgezinde Gemeente te Ouddorp, in de toren van Goedereede, in de hervormde kerken te Middelharnis, Goedereede en Stellendam. Ook waren ze uitgenodigd door de herv. gemeente 'De Opgang' te Amsterdam-Osdorp.

Dit enthousiaste groepje zangeressen zoekt versterking voor het ensemble. Het zou fijn zijn als het ensemble kan doorgroeien naar een maximale bezetting van 20 leden.
"Als je eens wilt komen kijken en meezingen dan ben je van harte welkom! De repetitieavonden zijn op maandagavond 1 x per 2 weken van 19.30 tot 21.30 uur, in de chr. school te Nieuwe Tonge of in het verenigingsgebouw de Rank (naast de PKN kerk) te Stellendam", aldus het bestuur. "Mocht je daarna overwegen om mee te gaan zingen, dan wordt er een stemtest afgenomen om de classificatie van je stem te bepalen, dit vanwege de klankkleur van het ensemble".
Ook biedt het ensemble ruimte voor solozang. Men hoeft geen noten te kunnen lezen, maar dit is wel een pré. Elke oefenavond is ruimte voor les in zangtechnieken en ademsteun. De meeste zangeressen hebben zangles en kunnen solistisch en in ensembleverband zingen.
Het gemeenschappelijk belang van liefde voor opwekking, geestelijke liederen en klassieke muziek staat hoog in het vaandel. In goed overleg wordt de muziek met elkaar bepaald.
Er wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijk niveau maar het belangrijkste is dat de Bijbelse boodschap doorklinkt en tot eer van God gezongen wordt.
Wie belangstelling heeft kan contact opnemen met dirigent/zangpedagoog Jan van Seters (tel: 0187 683668 of mobiel: 0650848548) of mail: jseters@gmail.com of joyfullvoices@hotmail.com