Afbeelding
Foto:

Stam Autorijschool viert 10 jarig jubileum

DIRKSLAND - Op 2 februari 2017 viert Stam Autorijschool haar 10-jarig jubileum. Dit wordt gevierd met een jubileumactie. Tien maanden lang is er een speciaal starterspakket voor nieuwe leerlingen. Voor de eerste 10 uur rijles betalen leerlingen nu geen € 395,- maar €295,-. Dit betekent op de eerste 10 uur van je rijopleiding een tientje korting per uur. In deze 10 uur worden alle basisvaardigheden van het autorijden aangeleerd.

Ook voor de leerlingen die al bezig zijn met rijlessen bij Stam Autorijschool is er actie. Het jubileum wordt gevierd met 'Een tientje voor een vriendje'. Dat wil zeggen dat als ze een vriend, vriendin of familielid aanmelden bij de rijschool ze tien euro ontvangen. Beide acties zijn geldig van 2 februari tot 2 december 2017.

"Ook willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om onze huidige en oud-leerlingen te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen 10 jaar. Door ons aan te bevelen bij vrienden, vriendinnen en familiekring uit tevredenheid over onze kwaliteit en manier van lesgeven is Stam Autorijschool in staat dit 10-jarig Jubileum samen met u vieren!" Meer info? Kijk dan op www.stamautorijschool.nl of neem contact op met Bert-Jan & Gabriëlle Stam via 06-53517885.