INGEZONDEN

Swaneveld

Heer Swaneveld, voorzitter van de plaatselijke politieke partij Goeree-Overflakkee Samen, het GOS, u heeft ongeveer dertien jaar geleden een conflict gehad met de toenmalige gemeente Oost-Flakkee. Ik ga er vanuit dat er toen fouten zijn gemaakt, zowel door de gemeente als door u. Hoewel dit juridisch nog nooit is vastgesteld en bewijzen hiervoor tot op heden onvoldoende zijn geleverd.
Wat u in al die jaren met uw acties heeft willen bereiken is mij nooit duidelijk geworden.
Als het gaat om financiële genoegdoening, dan bent u door de jaren heen al rijkelijk beloond, gezien het aantal manuren die u heeft geclaimd van bestuurders en gemeentepersoneel (gemeenschapsgeld dus). Wat wel is bereikt, is dat veel mensen zijn beschadigd door verdenkingen, beschuldigingen, beledigingen en soms zelfs met bedreigingen.

Geachte heer Swaneveld, wilt u er alstublieft over nadenken om met deze acties te stoppen? Er zijn dan geen winnaars, maar ook geen verliezers. En het zal de gemoedsrust van u en veel anderen zeer gunstig beïnvloeden. Steek, heer Swaneveld, uw energie en die van uw partij liever in de opbouw en het goed laten functioneren van onze gemeente. Dus: samen.

Ter overdenking:
'Tracht ongenoegen nooit goed te maken met kwaad dat men van anderen denkt te weten!

P. van Zielst,
Sommelsdijk