Vrijwilliger bij het Nationaal MS Fonds

GOEREE-OVERFLAKKEE – De vrijwilligers voor het Nationaal MS Fonds zijn onmisbare krachten binnen de organisatie. Men heel erg trots op onze vrijwilligers die bijdragen aan de doelstelling van het Nationaal MS Fonds: strijden voor een MS-vrije toekomst en een beter leven voor mensen met MS nu!

Vrijwilliger zijn bij het Nationaal MS Fonds is leuk, inspirerend en geeft je een goed gevoel. Je ontmoet nieuwe mensen, je kunt je ontwikkelen en doen wat bij je past. Wil jij ook jouw talent, ervaring of contacten ter beschikking stellen en zo een bijdrage aan het Nationaal MS Fonds leveren? Word vrijwilliger!

Wat kun je doen als vrijwilliger?

Wat bieden wij?

Het Nationaal MS Fonds biedt vrijwilligers een bijzondere werkomgeving waarin plezier, zelfstandigheid, collegialiteit en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn. Je wordt als vrijwilliger ingewerkt, begeleid en ondersteund en ontvangt een reiskostenvergoeding. Ook is er voor de vrijwilligers een aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering afgesloten.

Van de vrijwilligers wordt uiteraard affiniteit met de missie en doelgroep van de organisatie verwacht.

Help je mee?

Heb je zin om ons vrijwilligersteam te versterken? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator via info@nationaalmsfonds.nl of (010) 591 98 39.